RYCHLÉ NASTAVENÍ UŽIVATELE

Pokud již máte uživatele, kteří mají Pracovní dobu a / nebo Události zkonfigurované podle Vaší představy, a tato konfigurace je použitelná i pro jiného uživatele, nemusíte tohoto uživatele nastavovat ručně, ale můžete použít akci "**Zkopírovat data od uživatele**", která je dostupná na kartě Pracovní doba v každém uživateli.

Objeví se jednoduché okno, které Vás vyzve k výběru uživatele, od kterého chcete nastavení zkopírovat a budete si moci vybrat, které položky se mají zkopírovat - můžete si vybrat jen pracovní dobu, jen události absence, nebo obojí.

POZOR - zkopírováním dojde ke kompletnímu přemazání celého nastavení uživatele, do kterého kopírujete.

Zkopírování dat od uživatele

Zkopírování dat od uživatele
Pomozte nám zlepšovat seznam dotazů i pro ostatní zákazníky. Pomohla Vám odpověď při řešení Vašeho požadavku?
Zrušit
Děkujeme Vám za Váš názor.